Logo-concertzaal
Simone Lamsma en Robert Kulek

Robert Kulek: “Samen muziek maken op het podium is wat ik het liefste doe”

Recensies

Seizoen '15 - '16

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal - zaterdag 23 april 2016

"Van harte bedankt! Het was een heel fijne avond in deze prachtige zaal met een fijn publiek. En bedankt voor de goede zorgen! Tot de volgende keer!"

Léon Berben - zaterdag 9 april 2016

"Hartelijk dank voor de uitnodiging in die mooie, en goed klinkende locatie een concert te mogen verzorgen. Verder alles ontzettend prettig in de samenwerking. Succes met alles en bedankt!"

Johannes Möller - vrijdag 8 april 2016

"Heel hartelijk bedankt voor de fantastische avond!"

Frank van de Laar - zaterdag 2 april 2016

"Wat een fantastische ambiance en wat een uitermate toegewijde organisatie, perfect en betrokken. Een feest om hier te spelen. Heel veel dank!"

Gerrit Christiaan de Gier - vrijdag 1 april 2016

"Heerlijk om hier te spelen: Reger, leerlingen van Reger en Nederlandse tijdgenoten. Hartelijk dank voor de uitnodiging. Veel succces met het onderhouden van de serie, prachtig!

Rembrandt Frerichs Trio - vrijdag 18 maart 2016

"Superleuk om hier weer te zijn, bijzondere akoestiek, vette vleugel en fijn publiek! Tot oktober met Kayhan Kalhor!"

Cecile Huijnen en Hans Eijsackers - zaterdag 12 maart 2016

"Dankjewel voor een leuke avond, goede sfeer en uitstekende verzorging!"

Daria van den Bercken - zaterdag 5 maart 2016

"Dank voor de allerhartelijkste ontvangst, de verzorging - ook van de vleugel - en het fijne publiek! Ik wens jullie het allerbeste en alleen maar groei, en... tot april!"

Joost Langeveld - vrijdag 4 maart 2016

"Met heel vele plezier hier gespeeld op het bescheiden, maar fraaie orgel dat met zijn vele kleuren zich heel goed leent voor het begeleiden van een film. Hopelijk blijft het spook van de opera niet hangen in de Edesche Concertzaal. Ik bewonder jullie enthousiasme - heel inspirerend! - en dank jullie, ook namens Catharina Jansen, voor de grote gastvrijheid!"

Anna Fedorova - zaterdag 13 februari 2016

"Zoals altijd was het een genoegen om weer te mogen spelen in jullie fantastische zaal en jullie weer te zien! Ik voel me hier altijd erg welkom!"

Frank Groothof - zaterdag 6 februari 2016

"Met een echte Florian in de zaal! Zag iedereen dat ik dit verhaal niet zat te liegen, zo! Bedankt voor de gastvrijheid! Wat een zaal, quel ambiance quel atmosphere!"

Gerben Mourik - vrijdag 5 februari 2016

"Vriendelijke ontvangst, een orgel wat je op een vriendelijke manier het mooiste kunt presenteren. Een aanwinst voor Ede, deze Frans-romantische Ypma. Je waant je in het 'zwoele zuiden'. Dank voor goede samenwerking en ik kom zeker terug, om te luisteren naar de Bösendorfer!"

Utrecht String Quartet - zaterdag 30 januari 2016

"Zo'n mooie zaal, zo'n warme ontvangst... een droomplekje voor een strijkkwartet! Bedankt voor alle zorg!"

Deirdre Angenent - zaterdag 16 januari 2016

"Onze eerste keer hier, maar ik hoop niet de laatste! Wat een prachtige zaal, akoestiek, sfeer en bovenal ontvangst. Fantastisch! Hartelijk dank!" (Deirdre Angenent)
"Wat een genot om hier te mogen musiceren! Hopelijk weer tot snel en dank voor de fantastische gastvrijheid!" (Peter Nilsson)

Jan Vayne - woensdag 23 december 2015

"Wederom enorm gezellig! Fantastische sfeer, enorm gastvrij en een weergaloze Bösendorfer!"

Ton Koopman en Tini Mathot - vrijdag 18 december 2015

"Heerlijke gespeeld in deze zeer goed klinkende kerk. Leuk om hier voor de tweede keer te zijn, nu samen met Tini. Mooie feestdagen en tot gauw!" (Ton Koopman)

Peter Van de Velde en Nadja Nevolovitsch - vrijdag 27 november 2015

"Het was fantastisch om hier weer terug te komen! Ik heb genoten van de zaal, de akoestiek en het publiek. Maar bovenal van de geweldige organisatie. Fantastisch, bedankt daarvoor!" (Nadja Nevolovitsch)
"Wat een geweldige ervaring hier weer te gast te mogen zijn! Dank aan de organisatie!" (Peter Van de Velde)

Lisa Weiss - zaterdag 21 november 2015

"Het was een hele mooie en uiterst verzorgde ontvangst, zowel van de Edesche Concertzaal medewerkers als het publiek!"

Robert Holl en Roger Braun - vrijdag 20 november 2015

"Een vorstelijke concertzaal! Het was een waar genoegen voor zo'n enthousiast publiek te zingen en te spelen. Hartelijk dank!" (Robert Holl)
"Geweldige belevenis! Mooie concertzaal, mooie piano en fijn publiek!" (Roger Braun)

Cristina Ortiz - zaterdag 14 november 2015

"Hartelijk dank voor iedereen in Ede! Ik heb het erg naar mijn zin gehad hier en alle mensen waren zo trots op deze zaal. Ik hoop dat jullie Bowen mooi vonden!"

Cecile Huijnen en Marieke Grotenhuis - vrijdag 13 november 2015

"Wat een fijne avond, het 100e concert! Dank voor de goede zorgen, positieve aandacht en meedenken!"

Trio Rodin - zaterdag 7 november 2015

"Het was een genoegen om weer in de Edesche Concertzaal te mogen spelen! Fantastische vleugel, enthousiast publiek en een prachtige zaal: wat kun je nog meer vragen? En zonder twijfel een fantastische organisatie!"

Jan Hage - vrijdag 6 november 2015

"Met veel genoegen gespeeld in deze prachtige zaal, op het mooie Ypma-orgel!"

Brigitte Kaandorp - donderdag 5 november 2015

"De Edesche Concertzaal! Wat een volume, wat een publiek en wat een akoestiek! Carré is er niets bij! Ede, het was gezellig! Dikke zoenen!"

Ronald Brautigam - zaterdag 31 oktober 2015

"Een grandioos instrument, fantastische akoestiek en een geweldig publiek. Wat wil een mens nog meer? Thanks a million!"

Opera per Tutti - vrijdag 30 oktober 2015

"Wat een warm onthaal. We hebben genoten van ons optreden. Het enthousiasme was enorm, heel dankbaar! De akoestiek is betoverend voor onze stemmen! Mooi dat we iedere hoek van de zaal hebben kunnen gebruiken, zelfs op de gang klinkt het prachtig. Heel graag koemn we terug met een nieuw programma, andere opera's! Waanzinnig dat jullie deze zal zo mooi hebben kunnen ombouwen en dat jullie zoveel fantatsische musici hier naartoe halen! Goed bezig, houden zo!" (Sopraan Iris de Koomen, namens Opera per Tutti)

Camerata Trajectina - zaterdag 10 oktober 2015

"Wat een geweldige akoestiek en wat worden we in de watten gelegd. Het was een groot plezier om hier te spelen! Een aanwinst voor de kamermuziek!"

Kurios Klarinetkwartet - vrijdag 9 oktober 2015

"Het was weer heerlijk om te gast te zijn in deze prachtige zaal. Veel dank voor alles! Geweldig om hier 'Triple Dutch' te presenteren!"

Aviv Quartet - dinsdag 6 oktober 2015

"Wat een fantastische en warme ervaring om hier op het podium te mogen staan met zo'n expressief publiek! We vonden het geweldig om hier te spelen en we hopen snel weer een keer terug te komen!"

Martyn van den Hoek - zaterdag 3 oktober 2015

"En nu nog net zo'n goede kruk als de Bösendorfer! Gevaarlijk instrument: Ferrari of Maserati, niets minder. En dat terwijl de Weners toch zo 'gemütlich' sind.... Deze zaal en organisatie sinds twee jaar: bravo voor het bereikte resultaat! Daar maag muzikaal Nederland (waaronder ik) van meegenieten! Veel succes in de toekomst!"

Peter Eilander - vrijdag 2 oktober 2015

"Wederom zeer genoten van het orgel. Fijn om hier weer te zijn!"

Frans van Ruth en Doris Hochscheid - zaterdag 26 september 2015

"Wat is het hier leuk! Heerlijk gespeeld, prachtige akoestiek, ontzettend mooie vleugel. Eén van de meest stille en aandachtige publieken ooit. En: wat een lieve en hartelijke ontvangst. Bedankt voor alle goede zorgen en support. Jullie zijn geweldig!" (Doris Hochscheid)
"Het leuke van pianist zijn dat je na de celliste mag, en dan is alles al gezegd. Zelfs over de prachtige vleugel. En wat was het publiek stil tijdens het langzaame deel van Escher!" (Frans van Ruth)

Karin Lechner en Natasha Binder - vrijdag 25 september 2015

"Jullie zijn echt een voorbeeld voor andere steden en zalen! Jullie gaven ons echt een 'gezellig' gevoel, heel erg bedankt!" (Karin Lechner)
"Ik heb me zo ver van huis nog nooit zo thuis gevoeld. Jullie behandelen de musici echt als koningen en koninginnen! Ik kan niet wachten om nog een keer hier langs te komen!" (Natasha Binder)

Lavinia Meijer en Michiel Borstlap - vrijdag 18 september 2015

"Hallo Ede! Fijn, mooi, warm, leuk, spannend, ontroerend, ingetogen, af en toe knettergek: het was voor ons allemaal aanwezig vanavond. Veel dank voor de goede zorg!"

Klára Würtz - zaterdag 12 september 2015

"Bedankt! Een ongelooflijke Bösendorfer! Zeer attent publiek, ik werd gewoon heel geïnspireerd!"

Enno Voorhorst - vrijdag 11 september 2015

"Voor mij de eerste keer dat ik hier speel, en dat is goed bevallen! Een fijne akoestiek en een erg geconcentreerd publiek, waardoor alle nuances goed te doen waren. Fijne sfeer en ook een heel verzorgde ontvangst. Dankjewel!"

Anna Fedorova, Marlene Hemmer en Benedict Kloeckner - zaterdag 5 september 2015

"Het was zoals altijd een genoegen om in jullie prachtige zaal te spelen! Heel erg bedankt voor jullie warmte, zorgen en fantastische ontvangst! Ik kijk uit naar de komende concerten!" (Anna Fedorova)
"Het was weer een bijzondere ervaring om hier te spelen vanavond. Een heel geconcentreerd luisterend publiek en voor on als musici fantastische muziek om te spelen. Dat het aan het einde van het pianotrio van Tchaikovsky zó lang stil bleef in de zaal; iedereen wilde de muziek nog niet loslaten leek het. Een heel speciaal moment!" (Marlene Hemmer)
"Het is altijd een feest om in de Edesche Concertzaal te zijn. Het was een intieme, magische sfeer tijdens het concert en een geweldig team dat voor ons zorgde. Hartelijk bedankt voor alles!" (Benedict Kloeckner)

Jan, David en Maarten Jansen - vrijdag 4 september 2015

"Het was voor ons een groot genoegen om het eerste concert in het 3e seizoen te geven. Al voor het concert was duidelijk dat hier een bevlogen groep mensen de concerten in de Edesche Concertzaal organiseert. Deze unieke zaal, die zeer geschikt voor kamermuziek is, is een aanwinst voor Ede en de hele regio!"

Seizoen '14 - '15

Paolo Giacometti - zaterdag 30 mei 2015

"Wat een geweldige verrassing! Zo'n mooie zaal met een heerlijke vleugel zo midden in de Veluwe. Een genoegen om hier te mogen spelen. Dank!"

Haydn Trio - zaterdag 16 mei 2015

"Zeer gastvrije ontvangst! Wat een mooie zaal en wat een fijn publiek. Bedankt!"

Olivia Vermeulen - vrijdag 8 mei 2015

"Een concert voor Moederdag, het was een geweldige ervaring! Hartelijk bedankt voor de goede ontvangst!"

Jaap Zwart - vrijdag 1 mei 2015

"Tussen Koningsdag en Bevrijdingsdag een concert met vaderlandse liederen. Het publiek heeft geweldig gezongen. Hartelijk dank voor de goede ontvangst. De sfeer was zeer betrokken!"

Marlene Hemmer & friends III - zaterdag 25 april 2015

"Geweldig om hier wederom gespeeld te hebben! De derde keer alweer! Het was een mooie avond en tot in september!"

Johannes Möller en Laura Fraticelli - zondag 19 april 2015

"Bedankt voor een fantastisch concert!"

Ida Gorissen en Cathelijne Maat - zaterdag 11 april 2015

"Wat een heerlijke thuiswedstrijd! Fijne zaal om te zingen!" (Ida Gorissen)
"We houden van de Bösendorfer! En wat een ontvangst en gastvrijheid, bedankt!" (Cathelijne Maat)

Jan Peter Teeuw en Marien Stouten - vrijdag 10 april 2015

"Vanavond met heel veel plezier het fraaie Ypma-orgel in deze fantastische concertzaal bespeeld. Een feest om hier een vierhandig concert te mogen geven!" (Jan Peter Teeuw)
"Genoten van het prachtige orgel en de sfeervolle zaal!" (Marien Stouten)

Hannes Minnaar - zaterdag 4 april 2015

"Erg leuk om hier te spelen. Dank voor de fijne organisatie en graag tot ziens!"
"Dank voor de goede ontvangst! En wat heerlijk om Bach en Pergolesi in deze mooie kerk te zingen voor een uitverkochte zaal. Fijne en goede Paasdagen!"

Shuann Chai - zondag 22 maart 2015

"Wow, wat een prachtige zaal en fantastisch instrument. Het was mij een waar genoegen om hier een concert te geven. Dankjewel!"

Gerald Troost - donderdag 19 maart 2015

"Wat een stijlvolle zaal met prachtige akoestiek! Bedankt voor de gastvrijheid en hopelijk tot een volgende keer!"

Ramon van Engelenhoven - zaterdag 14 maart 2015

"Ontzettend bedankt dat ik in deze prachtige zaal mocht optreden. Ik heb enorm genoten van de Bösendorfer in combinatie met de akoestiek!"

Roland Aalbers en Karlien Bartels, Van Gogh in muziek I - zaterdag 7 maart 2015

"Heerlijke concertzaal, zeer leuke ontvangst en leuk publiek!" (Karlien Bartels)

Hans van Haeften - vrijdag 6 maart 2015

"Met ontzettend veel plezier hier gespeeld. Rheinberger en Vierne klinken hier als een klok. Gefeliciteerd met deze prachtige zaal met topinstrumenten!"

Louis van Dijk en Bernd van den Bos - donderdag 5 maart 2015

"Als kosterszoon voel je je meteen thuis in dit pand! Leuk intiem, na al die keren in de Reehorst. Ik ga goed m'n best doen, dan mag ik misschien nog ereis." (Louis van Dijk)
"Een eer om hier samen met Louis gespeeld te mogen hebben! Graag tot een volgende keer!" (Bernd van den Bos)

Santiago Lascurain - zaterdag 21 februari 2015

"Het was fantastisch om hier te spelen. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid!"

Hanna Shybayeva en het Ysaÿe Trio - vrijdag 20 februari 2015

"Dank jullie wel voor de gastvrijheid en de kans om hier de cd te presenteren! We zullen het nooit vergeten."

Janine Beens en het Jan Willem van Delft Trio - donderdag 19 februari 2015

"Bedankt voor de gastvrijheid! Het was heerlijk om in jullie prachtige zaal muziek te maken!" (Janine Beens)
"O, o, o, wanneer mag ik weer komen? Elke keer weer een groot avontuur op de Bösendorfer, samen met het trio en Janine. Wat een feest! Bedankt voor alles!" (Jan Willem van Delft, piano)
"Wat een fantastische zaal om te spelen! Bedankt voor de gastvrijheid!" (Mark Dekkers, bass)
"Het was heeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!" (Jeroen Vrolijk, drums)

Marina Baranova - zaterdag 14 februari 2015

"Ik hou echt van deze piano! Heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen en warme woorden. Tot de volgende keer!"
"Wat fijn dat we hier mochten zijn! Bedankt voor de gastvrijheid en we hopen hier nog eens te spelen!"

Sietze de Vries - vrijdag 6 februari 2015

"Genoten van het orgel en de gastvrijheid!"

Frank Groothof - zaterdag 24 januari 2015

"Wat een sfeer en wat een omgeving!" (Frank Groothof)
"Geweldig hier! Bedankt voor de gastvrijheid." (Hans van der Maas, accordeon)
"Sfeervol en zeer gastvrij! Was fijn om hier te spelen!" (Andrea Bentivoglio, viool)
"Dank jullie wel voor de vriendelijke ontvangst en wat een prachtige zaal! Graag tot de volgende keer!" (Sylvia Maessen, contrabas)

Isabelle van Keulen Ensemble - donderdag 22 januari 2015

"Het was een groot genoegen om hier te gast te zijn. Bedankt voor alles en tot ziens!"

Brahms' Hoorntrio - zaterdag 17 januari 2015

"Het was een groot plezier hier te spelen. Alles meer dan uitstekend verzorgd, prachtige akoestiek en een fijn publiek. Dank!" (Cécile Huijnen)
"Warme klank, warme sfeer; wat een zaal! Tot de volgende keer!" (José Luis Sogorb)
"Wat een genot om op zo'n perfecte Bösendorfer te spelen. Tot een volgende keer, dank!" (Hans Eijsackers)

Anna Fedorova & Benedict Kloeckner - vrijdag 26 december 2014

"Heel erg bedankt voor de onvergetelijke en bijzondere avond! Het was fantastisch om op te treden in Ede! We hebben deze avond veel warmte, vreugde, geluk en inspiratie ontvangen. Hopelijk kunnen we snel weer terugkomen!"

Laurens van Rooyen en Kiona ten Have - zondag 21 december 2014

"If music be the food of love, play on!" (Laurens van Rooyen)
"Prachtige zaal en akoestiek. Bedankt voor de goede zorg. Hopelijk tot snel!" (Kiona ten Have)

Florien Hilgenkamp & Celia García-García - zaterdag 20 december 2014

"Super fijn gespeeld en bedankt voor de gastvrijheid! Wij vonden het een mooie ervaring in deze prachtige zaal!"

Marlene Hemmer & Friends I - zaterdag 13 december 2014

"Wat fijn om hier te spelen! Een mooie zaal en enthousiast publiek!" (Marlene Hemmer)
"Wat een zaal, wat een vleugel! En wat een fantastisch publiek! Dank voor alle goede zorgen!" (Jochem Geene)

Valentina Lisitsa - zaterdag 29 november 2014

"With my best wishes!"

Trio Bell'Arte - vrijdag 28 november 2014

"Het was een genoegen om in jullie fantastische zaal te spelen! Al het goede voor de toekomst toegewenst!" (Benedikt Kloeckner & Noé Inui)
"Heel erg bedankt voor de uitnodiging om hier te mogen spelen. Wat een fantastische zaal!" (Vassilis Varvaresos)

Daniël Wayenberg & Friends - zondag 23 november 2014

"Veel dank aan de Edesche Concertzaal en de beste wensen voor veel succesvolle seizoenen!" (Daniël Wayenberg)
"Heerlijke plek om prachtige muziek te maken. Fijn publiek, perfecte organisatie. Alle ingrediënten voor een uniek concert!" (Yana Boukoff)
"Fijn om in deze prachtige zaal te spelen. De akoestiek en de Bösendorfer zijn heel erg goed!" (Martin Oei)
"Fijn om hier in deze kerk weer eens klassiek te mogen brengen. Een mooie akoestische zaal, mooie vleugel en goede gastheren en -vrouwen. Hopelijk tot een volgende keer." (Pieter Vis)

Opera per Tutti - zaterdag 15 november 2014

"Heerlijk om op de Bösendorfer de romantische opera's te morgen spelen. Fijne zaal en heel fijn verzorgd door alle enthousiaste medewerkers. Hopelijk tot ziens!" (Mirsa Adami, piano)
"Heel leuk om hier gezongen te hebben! Prachtige sfeer, geweldige verzorging. Hopelijk tot de volgende keer!" (Charlotte Janssen, sopraan)
"Bedankt voor deze geweldige avond. De sfeer, verzorging en het concert waren super! Tot een volgende keer hoop ik." (Lionel von Lawrence, bariton)
"De eerste Opera per Tutti in Ede; dat smaakt naar nog 'n keer en dan... voor iedereen!" (Mylou Mazali, mezzo sopraan en artistiek leider)

Valentina Tóth - zaterdag 8 november 2014

"Bedankt voor het spelen op de mooiste vleugel ooit!"

Peter Van de Velde en Nadja Nevolovitsch - vrijdag 7 november 2014

"Een geweldige ervaring in deze bijzondere ruimte te mogen concerteren. Veel dank aan de organisatoren voor de uitnodiging en de prima ontvangst!" (Peter Van de Velde)
"Hartelijk bedankt voor de fantastische sfeer en organisatie! Het was een plezier om hier te mogen spelen en om zulke vriendelijke mensen te ontmoeten. Fantastische akoestiek, mooie zaal en een prachtig orgel. Ik hoop hier nog een keer terug te komen!" (Nadja Nevolovitsch)

Bert van den Brink en Jannie du Toit - donderdag 30 oktober 2014

"Baie dankie voor de vriendelijke ontvangst, prachtige zaal en mooi gestemde Bösendorfer en de leuke mensen!"

Gustavo Pazos - zaterdag 25 oktober 2014

"Wat een zaal! Prachtige akoestiek, mooi publiek. Veel succes verder met deze prachtige zaal met veel muziek!"

Rosalía Gómez-Lasheras - zaterdag 18 oktober 2014

"Bedankt dat ik op de mooiste vleugel in Nederland mocht spelen. Het was fantastisch!"

Gerald Troost - donderdag 16 oktober 2014

"Wat een sfeer, akoestiek en professionaliteit in deze prachtige zaal! Bedankt!" (Gerald Troost)
"Bedankt voor alle goede zorgen en gastvrijheid!" (Nelinda Troost)
"Zucht, die vleugel... Jammer dat ik niet 2 weken kan inspelen. Dank jullie wel voor de gastvrijheid en zorg." (Jan Willem van Delft)

Symphonie Atlantique - zaterdag 11 oktober 2014

"Heel hartelijk bedankt voor deze mogelijkheid! We vonden het fantastisch om hier te spelen en hopen nog een keer in Ede te spelen!"

Trio Zift - zaterdag 4 oktober 2014

"Een feest om hier te mogen musiceren! Bedankt!"

Teun van de Steeg en Tineke Roseboom - vrijdag 3 oktober 2014

"Geweldig om hier te musiceren. Fraai orgel, mooie ruimte en een goede organisatie. Een aanwinst voor Ede en omstreken. Heel erg bedankt!"

Trio Rodin - vrijdag 27 september 2014

"Een bijzondere ervaring om in de Edesche Concertzaal te spelen. Het is een genoegen om op te treden in zo'n mooie zaal. Goede verzorging en fijn publiek creeërden de perfecte sfeer. Hopelijk kunnen we samen binnenkort weer een geweldige dag vol muziek beleven."
"Wat een geweldige plek en wat een vriendelijke ontvangst! De akoestiek is heel mooi, een genot om hier te mogen spelen."

Ad Colen en Rembrandt Frerichs - zondag 14 september 2014

"Wat een heerlijke plek om te spelen! Geweldige vleugel, mooie akoestiek, een warme ontvangst. Top!"

Dirk Luijmes en Francine van der Heijden - zondag 7 september 2014

"Pom pom pom!! Psalmen in de Gereformeerde Kerk, leuk! Hopelijk pompen jullie door!" (Dirk Luijmes)

"Wat een heerlijke zaal! Het is heel fijn voor zangers hier." (Francine van der Heijden)

Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof - vrijdag 5 september 2014

"Nog lang zal ik terugdenken aan deze avond vol warmte en liefde vanuit het publiek voor onze muziek. Een betere aftrap voor onze reeks duoconcerten had ik me niet kunnen wensen. Veel dank Edesche Concertzaal!" (Lavinia Meijer)
"Gefeliciteerd met dit fijne podium, een verrijking voor Ede!" (Carel Kraayenhof)

"Wat vond ik het fijn om hier te spelen. Ik heb genoten van de prachtige Bösendorfer en de intieme sfeer in de zaal. Iedereen hartelijk bedankt voor de goede verzorging" (Martin Oei)
"Wat een fijn sfeer, prachtige akoestiek en natuurlijk een prachtige Bösendorfer! Ik hoop hier nog vaker te komen! Bedankt!" (Juliëtte Constance Riebeek)

Seizoen '13 - '14

Arcadië Trio - zaterdag 31 mei 2014

"Lieve mensen, hartelijk dank, we hadden een heerlijke avond. Wat een schitterende vleugel in zo'n mooie akoestiek, echt genieten! Fantastische zaal!"


Anna Tyshayeva en Anar Ibrahimov - zaterdag 17 mei 2014

"Veel dank voor de mogelijkheid om in deze prachtige zaal te spelen. Ik houd van de Bösendorfer Imperial!"


4 mei-Herdenkingsconcert Mor Levin en Anne Veinberg - vrijdag 2 mei 2014

"Het was zo leuk hier om te spelen! Super mensen, vleugel, zaal, ALLES! Hopelijk tot een volgende keer."


Duo Mandolino - zaterdag 26 april 2014

"Hartelijk dank voor de geweldige ontvangst, de lieve luisteraars en prachtige instrumenten! We hebben genoten!"


Kurios Klarinetkwartet - zaterdag 12 april 2014

"Het Kurios Klarinetkwartet heeft genoten van deze avond en wil jullie daarom heel hartelijk danken voor jullie uiterst professionele benadering! We hopen dat het niet de laatste keer zal zijn..."


Collegium Musicum Amsterdam - vrijdag 28 maart 2014

"Zeer veel dank voor de uitstekende begeleiding, een heel aangename entourage en het aandachtige publiek! We vonden het heel prettig zingen in de concertzaal."


Enrico Pieranunzi en Jasper Somsen - zondag 30 maart 2014

"Fantastisch, fenomenaal... woorden schieten te kort: dank jullie wel voor de perfecte ambiance en zorgen!"


Celine Cairo en band - donderdag 20 maart 2014

"Heel erg bedankt voor de fantastische avond!"

"Ik heb genóten. Prachtige zaal en heel fijne sfeer/publiek."


Paula Vos - donderdag 6 maart 2014

"Wauw, wat een heerlijke zaal om in te zingen! Genoten!"


Arno Vree, De Muzenval - zondag 23 februari 2014

"Het was heel goed hier te zijn."


Hanna Shybayeva - zondag 9 februari 2014

"Ontzettend bedank voor een warme ontvangst!"


Trio Parnasse - zaterdag 1 februari 2014

"Veel dank voor de goede organisatie, prachtige sfeer en mooie akoestiek. Was heerlijk om hier te zijn."


Musica Vocale - vrijdag 24 januari 2014: 

"We hebben veel goede reacties gekregen over het concert zelf, maar ook over de mooie ruimte en de goede instrumenten",  Marisa Sluiter.
"Dank voor de fijne samenwerking. Er bleek in heel korte tijd veel mogelijk in alle details van de organisatie", Rob Vermeulen.


Maarten Voortman, Fat Cat - donderdag 23 januari 2014

"Wat een zaal! Wat een vleugel! Wat een publiek!"


Sarah Soyeon Kim - zondag 12 januari 2014:

"I am very very happy to be here to give a recital. Everything was perfect and well organised."


Wilko Brouwers, Monteverdi Kamerkoor Utrecht - vrijdag 20 december 2013:

"Het was een groot plezier hier te musiceren. Een prachtige zaal en zoveel zorg voor alle details wat betreft organisatie."


Peter Eilander - dinsdag 10 december 2013:

Over het Ypma-orgel: "Zeer bijzonder hier te spelen; na zoveel jaren zoeken naar een waardige herbestemming! Wat gastvrije ontvangst en goede verzorging. Orgel is karakteristiek en fraai."


Aachener Klavierduo - zondag 8 december 2013:

"Das war ganz toll hier zu spielen! Viel Freude vom alles! Flügel, Akustik, Publik - alles hervorragend (uitmuntend)"


Ton Koopman - vrijdag 29 november 2013: 

Over het Ypma-orgel uit 1882: "Leuk om op dit fraaie instrument te spelen. Geen schuitje, maar uiterst karakteristiek en inspirerend. Ik kom graag een keer terug!"


Jan Vayne - vrijdag 21 november 2013: 

Over de Bösendorfer Imperial: "Een donders mooie vleugel. De mooiste en grootste Bösendorfer Imperial om op te spelen! Ik ben enthousiast! En wat een enorm gastvrije ontvangst en fantastische sfeer."


Marina Baranova - zondag 10 november 2013

Over de Bösendorfer Imperial: 'Ich habe mich in den Flügel verliebt und lasse mein Herz beim Guten Bösendorfer!"


Wibi Soerjadi - zaterdag 26 oktober 2013

"Een van de beste concertzalen in Nederland, de combinatie van de zaal en de vleugel is subliem."

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit