Logo concertzaal
Anastasia_Kobekina_(Julia_Altukhova)_Geschreven Pers (1)

Anastasia Kobekina: "Ik houd van die salonachtige atmosfeer uit de negentiende eeuw, toen vrienden weer andere vrienden meebrachten en 's avonds samen in een kleine ruimte van muziek genoten. De Edesche Concertzaal biedt die atmosfeer. Je kunt er muziek delen en mensen ontmoeten.”


Concertseries

Geef een concertserie cadeau of geniet zelf!

Met een serie koopt u een aantal concerten tegelijk met flinke korting. Zo bent u zeker van een (voordelige) plek bij de concerten die u aanspreken.

U kunt het hele jaar door series bestellen. De serieprijs wordt herberekend na ieder concert. Zo geniet u nog steeds van de voordelen van de aanschaf van een serie, zonder te veel te betalen voor een concert dat al is geweest.

Na aankoop ontvangt u een handig pasje in mooie verpakking. Past in de portemonnee zodat u altijd voorbereid bent op een concertbezoek!

MijnSerie: bestel uw eigen serie met korting

Stel uw eigen serie samen uit alle concerten die de Edesche Concertzaal aanbiedt. Kies zelf de mooiste concerten uit en bestel ze tegelijk met korting. Of maak er een origineel cadeautje van!

  • Bij 3 tot 5 concerten ontvangt u een korting van 10%;
  • Bij bestelling van 6 tot 10 concerten ontvangt u een korting van 17,5%;
  • Bij 11 tot 15 concerten ontvangt u een korting van 25%;
  • Bestelt u 16 concerten of meer, dan ontvangt u een korting van 32,5%.


Ik heb een pasje van de Edesche Concertzaal. Wat nu?

Heeft u al een abonnementspas of een cadeaubon? Via http://www.edescheconcertzaal.nl/pas kunt u de details van uw abonnement of de waarde van uw cadeaubon zien.

Bent u een doorgewinterde klassieke-muziekliefhebber, of staat u nog aan het begin van uw ontdekkingstocht? Wilt u horen hoe de beste pianisten de mooiste klanken uit de Bösendorfer naar boven halen, of hoort u liever de verschillende kleuren van het Ypma-orgel? Voor de liefhebbers heeft de Edesche Concertzaal enkele series samengesteld. Bestel een serie, kies uw plekken uit en geniet het hele seizoen van de mooiste concerten.

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit