Logo concertzaal
Anastasia_Kobekina_(Julia_Altukhova)_Geschreven Pers (1)

Anastasia Kobekina: "Ik houd van die salonachtige atmosfeer uit de negentiende eeuw, toen vrienden weer andere vrienden meebrachten en 's avonds samen in een kleine ruimte van muziek genoten. De Edesche Concertzaal biedt die atmosfeer. Je kunt er muziek delen en mensen ontmoeten.”


Ontvang het Edesche Concertzaal Seizoensmagazine

Het Edesche Concertzaal Magazine '22-'23
Ontvang het achtste seizoensmagazine van de Edesche Concertzaal. U leest alles over de zaal, de artiesten die komen, de series die worden aangeboden in seizoen '22-'23 en u heeft altijd de complete concertagenda bij de hand.. Wees er op tijd bij en boek de concerten!

Download het digitale Edesche Concertzaal Seizoensmagazine '22-'23 (u ontvangt een link naar de digitale versie van het magazine). Geef uw e-mailadres op en ontvang het magazine en onze nieuwsbrief.

Wilt u de nieuwe uitgave '22-'23 per post ontvangen? Geef dan hieronder uw gegevens op, dan sturen wij u het Edesche Concertzaal Seizoensmagazine kosteloos toe.

Heeft u al eens uw adresgegevens opgegeven, bijvoorbeeld bij het bestellen van een concert? Dan ontvangt u automatisch het magazine. Let op: als u twijfelt, kunt u uw gegevens hieronder gewoon invullen.

Foto stapeltje seizoensmagazines

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit