Logo concertzaal
Elisabeth Brauß, interview (Foto-Monika Lawrenz)

Nieuws over onze artist in residence Elisabeth Brauß. Maandag 27 juni gaf Elisabeth Brauß een solorecital in de Londense Wigmore Hall met muziek van Beethoven, Brahms en Hindemith. Ze sloot af met Schumanns Faschingsschwank aus Wien. "A perfect end to a lovely evening", aldus presentator en zangeres Catherine Bott. De stukken van Beethoven en Hindemith speelt Elisabeth op 5 november ook in de Edesche Concertzaal. Bestel tickets:  

Betaalmethoden

Bij de Edesche Concertzaal kunt u online op verschillende manieren betalen. Hieronder vindt u een overzicht van de betaalmethoden die de Edesche Concertzaal accepteert. 

Onderstaand een overzicht van alle betaalmethoden waarmee u online kunt betalen bij de Edesche Concertzaal. 

Online kunt u betalen met: iDeal, Visacard, Mastercard, American Express, PayPal, KBC, Bancontact Mister Cash en Sofort Banking.

Met iDeal kunt u gratis betalen, voor het gebruik van een andere betaalmethode betaalt u een kleine vergoeding in verband met de kosten die het met zich meebrengt.

Online kunt u ook de Podium Cadeaukaart en de Cadeaukaart van de Edesche Concertzaal inwisselen. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje 'Cadeaubonnen'.

Betaalmethoden Edesche Concertzaal online

Met bovenstaande betaalmethoden kunt u online betalen.

Kassa en Verkooppunten

Bij al onze verkooppunten en aan de kassa kunt u pinnen of contant betalen. De Cadeaukaart van de Edesche Concertzaal kunt u hier ook inwisselen. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje 'Cadeaubonnen'.

Cadeaubonnen

Aan de kassa en bij de verkooppunten kunt u contant betalen en pinnen.

Pinnen? Ja graag! logo

Cadeaukaart Edesche Concertzaal

De Cadeaukaart van de Edesche Concertzaal kunt u overal gebruiken. Zowel online als bij de verkooppunten of aan de kassa. Bij de verkooppunten en aan de kassa wordt de kaart gescand en (een deel van) het bedrag van de kaart geschreven.  

Online kunt u de kaart gebruiken door in de laatste stap "Betaling" het 12-cijferige nummer wat achter op de kaart staat in te geven. Een betaling met de Cadeaukaart van de Edesche Concertzaal brengt geen extra kosten met zich mee.

Wat wilt u doen?
Geef deze kaart cadeau.
Controleer het saldo van uw kaart.

Cadeaukaart Edesche Concertzaal
achterkant Cadeaukaart Edesche Concertzaal

Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is de opvolger van de Theater en Concertbon. Met de Podium Cadeaukaart kunt u online betalen in de laatste stap 'Betaling'. Op de achterkant van de Podium Cadeaukaart staat een streepjescode met daaronder de pincode onder een kraslaag. Het nummer onder de streepjescode moet u online invullen samen met de pincode. Om de pincode te zien moet u de kraslaag wegkrassen. 

Online is het helaas niet mogelijk om een deel van uw bestelling met de Podium Cadeaukaart te betalen. Alleen wanneer het bedrag op uw Podium Cadeaukaart net zo groot of groter is dan uw bestelling kunt u online afrekenen met de Podium Cadeaukaart. Aan de kassa van de Edesche Concertzaal kunt u wel een deel van uw bestelling met de Podium Cadeaukaart betalen. Ook kunt u contact opnemen met ons en telefonisch uw kaartnummer(s) doorgeven. Wij kunnen de Podium Cadeaukaart omzetten in een Edesche Concertzaal Cadeaukaart waarmee u wel een deel van uw bestelling kunt betalen.

Ook aan de kassa van de Edesche Concertzaal kunt u met de Podium Cadeaukaart betalen. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend. 

Controleer het saldo van uw Podium Cadeaukaart.

Theater en Concertbon

De Theater en Concertbon is de voorloper van de Podium Cadeaukaart. Deze bon is niet meer in de verkoop, maar kan nog steeds worden ingewisseld. De bon heeft geen vervaldatum, zelfs als er nog guldens opstaan blijft deze bon inwisselbaar. De Theater en Concertbon kan alleen ingewisseld worden bij de kassa van de Edesche Concertzaal. Op deze bon wordt, net zoals de andere cadeaukaarten, geen geld terug gegeven. De bon heeft er de afgelopen jaren verschillend uitgezien. U kunt de bon herkennen aan de tekst: Theater en Concertbon. Ook staat er ergens in het klein de uitgever SPTC op. 

Meer informatie over de Theater en Concertbon.

 

De Podium Cadeaukaart waarmee u aan de kassa, de verkooppunten en online tickets kunt kopen.

Podium cadeaukaart pas

 

 

Enkele voorbeelden hoe de Theater en Concertbon er uit kan zien.

theater en concertbon 2004

 

Theater en concertbon 2010

 

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit