Logo concertzaal
Elisabeth Brauß, interview (Foto-Monika Lawrenz)

Nieuws over onze artist in residence Elisabeth Brauß. Maandag 27 juni gaf Elisabeth Brauß een solorecital in de Londense Wigmore Hall met muziek van Beethoven, Brahms en Hindemith. Ze sloot af met Schumanns Faschingsschwank aus Wien. "A perfect end to a lovely evening", aldus presentator en zangeres Catherine Bott. De stukken van Beethoven en Hindemith speelt Elisabeth op 5 november ook in de Edesche Concertzaal. Bestel tickets:  

Cadeaubonnen

Niet meer weten wat u moet geven? Vanaf nu geeft u een waardebon voor de Edesche Concertzaal cadeau! Een concert in de Edesche Concertzaal is een prachtige belevenis, een ideaal geschenk om aan een geliefde, kennis of zakelijke relatie te geven.

Bestel uw cadeaupas eenvoudig via tickets.edescheconcertzaal.nl, de kaartverkoopsite van de Edesche Concertzaal. Kies een waarde, vul uw gegevens in, betaal via internetbankieren en u krijgt de cadeaupas in een mooi hoesje thuis gestuurd. Makkelijk geregeld! De cadeaupas kan gescand worden bij de kassa, of de pascode kan door de ontvanger ingegeven worden bij het bestellen van een concert. 

Op deze manier wordt een concert een prachtig cadeau. Samen gezellig een avond weg en in een intieme setting van prachtige muziek genieten. Weet u al iemand die u gaat verrassen met een bijzonder concert? De Edesche Concertzaal biedt een gevarieerd aanbod van de hoogste kwaliteit. Bekijk het programma online.

Het tegoed op de cadeaubon is vijf jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed. Ter indicatie: de prijzen voor een ticket liggen tussen de 15 euro voor een gitaarrecital tot 60 euro voor de beste plekken en wereldvermaarde musici. Cadeaubonnen worden na bestelling dezelfde of eerstvolgende werkdag verstuurd. Eventueel kunt u ze ook persoonlijk ophalen bij de Edesche Concertzaal of één van de verkooppunten.

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit