Logo concertzaal
Elisabeth Brauß, interview (Foto-Monika Lawrenz)

Nieuws over onze artist in residence Elisabeth Brauß. Maandag 27 juni gaf Elisabeth Brauß een solorecital in de Londense Wigmore Hall met muziek van Beethoven, Brahms en Hindemith. Ze sloot af met Schumanns Faschingsschwank aus Wien. "A perfect end to a lovely evening", aldus presentator en zangeres Catherine Bott. De stukken van Beethoven en Hindemith speelt Elisabeth op 5 november ook in de Edesche Concertzaal. Bestel tickets:  

MijnSerie - ieder zijn eigen voorkeuren

MijnSerie: tot 32,5% korting met uw eigen serie!

Kies zelf de mooiste concerten uit, stem de concerten af op uw agenda, en bestel ze als MijnSerie met een mooie korting. Of maak er een origineel cadeautje van!

  • Bij 3 tot 5 concerten ontvangt u een korting van 10% op de gewone verkoopprijs;
  • Bij bestelling van 6 tot 10 concerten ontvangt u een korting van 17,5%;
  • Bij 11 tot 15 concerten ontvangt u een korting van 25%;
  • Bestelt u 16 concerten of meer, dan ontvangt u een korting van 32,5%.

Bijkomende voordelen: u kunt later concerten bijboeken met hetzelfde kortingspercentage als u met de bestelling van MijnSerie 'verdiend' heeft. Aarzel niet deze korting te gebruiken voor uw familieleden, vrienden of bekenden. Het nummer op uw pas is tevens uw kortingscode. 

Series van de Edesche Concertzaal

De Edesche Concertzaal stelde ook zelf een aantal series samen, zoals Wereldpianisten of Kamermuziek. Gaandeweg het seizoen worden deze series automatisch 'verkleind': de voorbije concerten vallen af. Dus ook op een later moment in het seizoen kunt u series blijven kopen.mockup-cadeaukaart

Kortingen en prijzen

Naast de 'gewone verkoopprijs' hanteert de Edesche Concertzaal een 'vroegboekprijs': tot een maand vooraf kunt u met 7,5% vroegboekkorting op de gewone verkoopprijs boeken. Vanaf drie concerten kunt u dus beter een MijnSerie bestellen, waarop u vanaf 10% korting op de 'gewone verkoopprijs' ontvangt. 

Daarnaast hanteert de Edesche Concertzaal een duurdere 'kassaprijs': deze geldt vanaf het moment dat de zaaldeuren opengaan of vanaf een uur voor aanvang van het concert.

Kortingen worden altijd verrekend op de 'gewone verkoopprijs', of, bij de kassa voor aanvang van het concert, op de dan geldende kassaprijs. Er kan geen 'korting op korting' gebruikt worden.

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit