Logo-concertzaal
Maria Milstein - foto Marco Borggreve
"Muziek maakt mij een rijker mens. Mijn leven draait om muziek, maar dat kan niet zonder anderen. Het is een heerlijke wereld om in te zijn, soms ook een idealistische wereld, omdat je met iets bezig bent waarvan je houdt. Muziek is iets wat ons iedere dag rijker en blijer maakt."

Over de Bösendorfer Imperial concertvleugel

De Bösendorfer Imperial

In de Edesche Concertzaal vindt u één van 's werelds bijzonderste concertvleugels. Zelden is een Bösendorfer Imperial te beluisteren. Het is de enige concertvleugel met een extra octaaf, en met een lengte van 2.90m ook op dat vlak lange tijd ongeëvenaard. Alleen Fazioli voert nu een vleugel van 3.08m, maar met de normale 88 toetsen. Voor de muziekliefhebber is het altijd genieten in de Edesche Concertzaal met deze bijzondere vleugel en de daarop aangepaste akoestiek.

Beluister deze wonderschone concertvleugel tijdens één van onze klassieke topconcerten!

Lees meer over de Bösendorfer Imperial op onze speciale Bösendorfer Imperial site.

Hannes Minnaar achter de Bösendorfer Imperial

Louis van Dijk & Bernd van den Bos

Louis van Dijk & Bernd van den Bos | Marcia alla Turca improvisation- Edesche Concertzaal, 5 maart 2015 (Bösendorfer Imperial 290).

Sonate voor klarinet en piano

Mario Castelnuovo-Tedesco, Sonate voor klarinet en piano, op.128 - Edesche Concertzaal, 2 mei 2014, Mor Levin (klarinet) en Anne Veinberg (Bösendorfer Imperial 290).

Het lage octaaf

Beluister de Bösendorfer Imperial 290, de enorme kracht en passie van dit instrument, het grote bereik, het extra lage octaaf, de ongekende dynamiek...

Jazz Birthday Concert

Beluister de Bösendorfer Imperial 290 als begeleider van zang. En ervaar het live in de Edesche Concertzaal in de serie Edesche Liedrecitals.

Trio Parnasse

Edesche Concertzaal, 1 februari 2014, Wouter Bakker (vleugel), Mark Snitselaar (klarinet) en Janneke Zegveld (viool).

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit