Logo concertzaal
Elisabeth Brauß, interview (Foto-Monika Lawrenz)

Nieuws over onze artist in residence Elisabeth Brauß. Maandag 27 juni gaf Elisabeth Brauß een solorecital in de Londense Wigmore Hall met muziek van Beethoven, Brahms en Hindemith. Ze sloot af met Schumanns Faschingsschwank aus Wien. "A perfect end to a lovely evening", aldus presentator en zangeres Catherine Bott. De stukken van Beethoven en Hindemith speelt Elisabeth op 5 november ook in de Edesche Concertzaal. Bestel tickets:  

Over de Bösendorfer Imperial concertvleugel

De Bösendorfer Imperial

In de Edesche Concertzaal vindt u één van 's werelds bijzonderste concertvleugels. Zelden is een Bösendorfer Imperial te beluisteren. Het is de enige concertvleugel met een extra octaaf, en met een lengte van 2.90m ook op dat vlak lange tijd ongeëvenaard. Alleen Fazioli voert nu een vleugel van 3.08m, maar met de normale 88 toetsen. Voor de muziekliefhebber is het altijd genieten in de Edesche Concertzaal met deze bijzondere vleugel en de daarop aangepaste akoestiek.

Beluister deze wonderschone concertvleugel tijdens één van onze klassieke topconcerten!

Lees meer over de Bösendorfer Imperial op onze speciale Bösendorfer Imperial site.

Hannes Minnaar achter de Bösendorfer Imperial

Louis van Dijk & Bernd van den Bos

Louis van Dijk & Bernd van den Bos | Marcia alla Turca improvisation- Edesche Concertzaal, 5 maart 2015 (Bösendorfer Imperial 290).

Sonate voor klarinet en piano

Mario Castelnuovo-Tedesco, Sonate voor klarinet en piano, op.128 - Edesche Concertzaal, 2 mei 2014, Mor Levin (klarinet) en Anne Veinberg (Bösendorfer Imperial 290).

Het lage octaaf

Beluister de Bösendorfer Imperial 290, de enorme kracht en passie van dit instrument, het grote bereik, het extra lage octaaf, de ongekende dynamiek...

Jazz Birthday Concert

Beluister de Bösendorfer Imperial 290 als begeleider van zang. En ervaar het live in de Edesche Concertzaal in de serie Edesche Liedrecitals.

Trio Parnasse

Edesche Concertzaal, 1 februari 2014, Wouter Bakker (vleugel), Mark Snitselaar (klarinet) en Janneke Zegveld (viool).

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit