Logo concertzaal
Elisabeth Brauß, interview (Foto-Monika Lawrenz)

Nieuws over onze artist in residence Elisabeth Brauß. Maandag 27 juni gaf Elisabeth Brauß een solorecital in de Londense Wigmore Hall met muziek van Beethoven, Brahms en Hindemith. Ze sloot af met Schumanns Faschingsschwank aus Wien. "A perfect end to a lovely evening", aldus presentator en zangeres Catherine Bott. De stukken van Beethoven en Hindemith speelt Elisabeth op 5 november ook in de Edesche Concertzaal. Bestel tickets:  

Over de Edesche Concertzaal

De Bösendorfer Imperial, het vlaggenschip van 's werelds oudste en gerenommeerdste fabrikant van concertvleugels.


176104 Edesche Concertzaal Bosendorfer Imperial 290 op het podium verhoogd

De Bösendorfer Imperial 290 (geleverd door BOL Piano's en Vleugels).


Missie

De Edesche Concertzaal geeft klassieke muziek een plek in je leven. 

Visie

De Edesche Concertzaal brengt alleen de hoogste muzikale kwaliteit welke (inter)nationaal meetelt. Het muzikaal aanbod is toegankelijk. Zowel kenners als niet-kenners van klassieke muziek kunnen hun concerten uitkiezen. Door deze combinatie van kwaliteit en toegankelijkheid is de Edesche Concertzaal een trekpleister voor bezoekers uit zowel de lokale en regionale omgeving als uit nationale en internationale (grensstreken) omgeving.

Mensen

De Edesche Concertzaal heeft zich in de afgelopen jaren een plaats in het klassieke concertleven veroverd, en begint nationaal en internationaal bekend te raken. Want bij de Edesche Concertzaal is het altijd ongehoord genieten, en dat vertelt zich vanzelf voort. Bent u benieuwd naar de mensen achter de Edesche Concertzaal?

Live-opnames

Kom meer te weten over de live-opnames in de Edesche Concertzaal. Bekijk een aantal live concertregistraties en lees meer over ECLive.

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit