Logo concertzaal
Elisabeth Brauß, interview (Foto-Monika Lawrenz)

Nieuws over onze artist in residence Elisabeth Brauß. Maandag 27 juni gaf Elisabeth Brauß een solorecital in de Londense Wigmore Hall met muziek van Beethoven, Brahms en Hindemith. Ze sloot af met Schumanns Faschingsschwank aus Wien. "A perfect end to a lovely evening", aldus presentator en zangeres Catherine Bott. De stukken van Beethoven en Hindemith speelt Elisabeth op 5 november ook in de Edesche Concertzaal. Bestel tickets:  

Bereikbaarheid Edesche Concertzaal. Hoe kom ik er en waar kan ik parkeren?

De Edesche Concertzaal ligt aan de rand van het centrum op een goed bereikbare locatie, eenvoudig bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of op de fiets. 

Openbaar vervoer

De Edesche Concertzaal is zowel bereikbaar met bus als met trein en bus. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde informatie.

Bij aankomst op Ede-Wageningen kunt u overstappen op de trein naar Amersfoort, waarbij u uitstapt op station Ede-Centrum. Vanaf daar is het zo'n 5 tot 10 minuten lopen. De aansluiting op station Ede-Wageningen met de trein naar Amersfoort is niet altijd goed. Beter is dan vanaf Ede-Wageningen de bus te pakken:
- lijn 2, uitstappen halte Grotestraat, 3 minuten lopen, richting noord-west over Grotestraat
- lijn 108, uitstappen halte Raadhuis, 5 minuten lopen richting noord-west
U kunt ook een taxi nemen, tarief ongeveer € 7,50.

Trein

Met de trein kunt u vanaf Ede-Wageningen naar Ede-Centrum reizen (voor mensen uit Arnhem en Utrecht), en vandaar is het zo'n 5 tot 10 minuten lopen naar de Edesche Concertzaal. 

Vanuit Amersfoort kunt u met de Valleilijn station Ede-Centrum bereiken, en vandaar is het zo'n 5 tot 10 minuten lopen naar de Edesche Concertzaal.

Auto

Reist u met de auto? Volg dan de volgende route-instructies.

Voor bezoekers vanuit de richting Utrecht: Via de A12 richting Arnhem, rijd bij afslag Veenendaal onder het viaduct door van de A12 richting Renswoude/De Klomp. Vervolgens gaat u via de provinciale weg N224 richting Ede. Na de tweede spoorwegovergang, gerekend vanaf het viaduct, gaat u bij het eerstvolgende kruispunt (kruising N224 en N304) rechtsaf (Raadhuisstraat). Vervolgens bij rotonde rechtsaf (Molenstraat, Q-Park-parkeren!), vervolgens eerste weg rechts (Bunschoterweg, parkeerterrein - na 18:00 uur gratis parkeren -), vervolgens eerste weg links (Amsterdamseweg).

Voor bezoekers vanuit de richting Arnhem: Via de A12 richting Utrecht, rijd bij de eerste afslag Ede via de provinciale weg N224 naar Ede. Bij het eerste grote kruispunt (kruising N224 en N304) gaat u linksaf (Raadhuisstraat). Vervolgens bij de eerste rotonde rechtsaf (Molenstraat, Q-Park-parkeren!), vervolgens eerste weg rechts (Bunschoterweg, parkeerterrein - na 18:00 uur gratis parkeren -), vervolgens eerste weg links (Amsterdamseweg).

© Alle rechten voorbehouden  door Bernard Mallo

Plan de reis met het OV

Plan de reis met de auto

Parkeren

De parkeergelegenheid op het terrein van de Edesche Concertzaal is beperkt, en reserveren we voor mensen die slecht ter been zijn. U kunt parkeren...

Actuele parkeertarieven vindt u op de website van de gemeente Ede.

Ook langs de Rijksweg (N224) kunt u gratis parkeren. Vanuit Arnhem gezien rijdt u voor benzinepomp De Haan (ongeveer 200 meter voor de spoorwegovergang) naar rechts richting Kernhem / Begraafplaats. Vanuit Utrecht/Veenendaal gezien, rijdt u op de Rijksweg (N224) bij kruising Ede/Lunteren/Arnhem ter hoogte van landgoed Kernhem richting Lunteren. Bij de rotonde rechts richting Pannenkoekboerderij Kernhem / Begraafplaats, volg richting Begraafplaats.

Bij de Gemeentewerken en de Begraafplaats zijn veel gratis parkeerplaatsen.

Afstand tot de Edesche Concertzaal is dan wandelend zo'n 300 meter. U kunt oversteken bij de Rijksweg (N224) ter hoogte van de benzinepomp bij de oversteekplaats en dan langs de spoorweg richting het zuiden oplopen (over de Tielkemeijerweg).

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit