Logo concertzaal
Elisabeth Brauß, interview (Foto-Monika Lawrenz)

Nieuws over onze artist in residence Elisabeth Brauß. Maandag 27 juni gaf Elisabeth Brauß een solorecital in de Londense Wigmore Hall met muziek van Beethoven, Brahms en Hindemith. Ze sloot af met Schumanns Faschingsschwank aus Wien. "A perfect end to a lovely evening", aldus presentator en zangeres Catherine Bott. De stukken van Beethoven en Hindemith speelt Elisabeth op 5 november ook in de Edesche Concertzaal. Bestel tickets:  

Eten & Drinken

Maak van uw concertbezoek in Ede een heerlijk dagje uit. In de omgeving van de Edesche Concertzaal kunt u bijvoorbeeld heerlijk lunchen en dineren of gewoon even wat drinken.

Restaurant Buitenzorg


Restaurant Buitenzorg

Naast de Edesche Concertzaal vindt u Restaurant Buitenzorg, een restaurant met een rijke historie. Dineer tussen de oude kastanjebomen op het terras, of binnen in één van de sfeervolle zalen. Geef even aan dat u een concert van de Edesche Concertzaal bezoekt, dan houdt men er rekening mee.

Meer informatie over Restaurant Buitenzorg

Het oude Politiebureau


Het Oude Politiebureau. Foto: Arjan van Bruggen

Het oude Politiebureau staat voor smaakvol, stijlvol en eigentijds. In een sfeervol restaurant geniet u voorafgaand aan een concert van het eten, de ambiance en de bediening, die allemaal optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Meer informatie over Het oude Politiebureau

Restaurant Resy's


Restaurant Resy's

Om het hoekje bij de Edesche Concertzaal vindt u Restaurant Resy's, naast de bekende kunsthandel Simonis & Buunk. Kies van een gevarieerde menukaart heerlijke vis- en vleesspecialiteiten. Ook is er een vegetarisch menu. Met mooi weer kunt u in de binnentuin sfeervol dineren.

Meer informatie over Restaurant Resy's

Restaurant Pomphuis


Restaurant Pomphuis Ede

Restaurant Pomphuis is één van de betere restaurants van Ede, gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Klinkenbergerweg, op 5 minuten rijden vanaf de concertzaal. Op IENS krijgt het restaurant een 8,5.

Meer informatie over Restaurant Pomphuis

Stadscafé Oscar


In het hart van het centrum van Ede vindt u Stadscafé Oscar waar u van harte welkom bent voor een uitgebreid kopje koffie, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner! Het prachtige menu maakt het zelfs lastig kiezen.

Meer informatie over Stadscafé Oscar

Pannenkoekenboerderij Kernhem


Pannenkoekenboerderij Kernhem

Op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei ligt Pannenkoekenboerderij Kernhem. Geniet op een schitterend landgoed van een ambachtelijke pannenkoek of verschillende gerechten. U vindt Landgoed Kernhem op 10 minuten lopen vanaf de Edesche Concertzaal.

Meer informatie over Pannenkoekenboerderij Kernhem

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit