Logo concertzaal
Elisabeth Brauß, interview (Foto-Monika Lawrenz)

Nieuws over onze artist in residence Elisabeth Brauß. Maandag 27 juni gaf Elisabeth Brauß een solorecital in de Londense Wigmore Hall met muziek van Beethoven, Brahms en Hindemith. Ze sloot af met Schumanns Faschingsschwank aus Wien. "A perfect end to a lovely evening", aldus presentator en zangeres Catherine Bott. De stukken van Beethoven en Hindemith speelt Elisabeth op 5 november ook in de Edesche Concertzaal. Bestel tickets:  

Stoelenplan Edesche Concertzaal

De Edesche Concertzaal kent verschillende prachtige plaatsen om van een concert te genieten.

Concertzaal Beneden

Concertzaal Beneden bevindt zich op de begane grond en is nagenoeg drempelloos bereikbaar. Als bezoeker beleeft u de musici. U ziet bij wijze van spreken elke aanzet, hoort elke ademtocht en geniet ondertussen van de prachtige akoestiek.

In de praktijk worden de middelste stoelen van elke rij weggehaald, zodat er een middenpad ontstaat. Bij grote belangstelling kan het zijn dat we deze twee stoelen toch beschikbaar stellen.

Balkon Oost

Op Balkon Oost komen de klanken van de verschillende instrumenten prachtig samen. Een heldere, transparante akoestiek geeft een intense luisterervaring. U heeft gegarandeerd geen mensen voor u in het zicht zitten, want het balkon bestaat uit een eerste rij stoelen en daarboven drie rijen gestoffeerde banken.

Balkon Oost is alleen bereikbaar via een redelijk hoge trap. Eventueel is op aanvraag een alternatieve trap te gebruiken met twee overloopjes.

Balkon Noord

Balkon Noord is een schitterend balkon voor het beluisteren van orgelconcerten. Het orgel staat recht tegenover dit balkon.

Bij andere concerten - waarbij de musici zich op het podium bevinden - heeft u beperkt tot zeer beperkt zicht. Vanwege de balustrade is alleen het linkerdeel van het podium zichtbaar. De akoestiek is wel goed. Balkon Noord is dus een echte "luisterplek".

Kies waar u precies wilt zitten

In de Edesche Concertzaal zijn alle tickets geplaceerd. Dat betekent dat u tijdens het bestellen kunt kiezen waar u precies wilt zitten.

Als u tickets bestelt - via onze bestelpagina of de voorverkooppunten - reserveren we automatisch de beste beschikbare plaatsen voor u. U kunt ook zelf andere plaatsen kiezen.

In het bestelproces kunt u met de muis de verschillende stoelen aanklikken. Er verschijnt dan een foto waardoor u een indruk krijgt van het precieze uitzicht vanaf die plaats.

Stoelenplan Edesche Concertzaal

Blijf op de hoogte!


Ontvang de nieuwsbrief


Contact

Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
0318 - 200 214
info@edescheconcertzaal.nl

Logo Edesche Concertzaal wit